Om Takvision AB Företag

VILKA ÄR VI?

Historia

Torbjörn Carlsson utbildade sig 1982-1984 som byggnadsplåtslagare i vad var en av Sveriges sista riksyrkesskolor. Riksyrkesskolan låg i Torpshammar straxt 5 mil utanför Sundsvall, den finns inte längre.
Över 30 år har Torbjörn arbetat som takmontör och då främst mot privatpersoner och större bostadsrättsföreningar och samfälligheter.

Torbjörn grundade sitt första företag som enskilt bolag och dess namn var då AA-entreprenad och totalt så var man 13 anställda. I samband med en ombildning 2011 så gjordes även en namnändring till Takvision AB som företaget heter än i dag. 

Takvision är beläget i Åkersberga som är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. Antalet invånare uppgick år 2010 till 28 033.

Takvision har sedan 2011 ett samarbete med Dari AB som är en underentreprenör till Takvision med en årlig produktionskapacitet på 42,000 M2 men behovet av få expandera är stort då kapaciteten i företaget finns.

Företaget har rönt jämn framgång genom åren då man alltid satt kvalitet, kompetens och strikt arbetsmiljö i främsta rum och har  hela tiden anställt mera personal på alla nivåer inom organisationen.

Takvision AB levererar tak i hela Sverige med en specialkompetens inom montering av Lett-Tak AS takelement.

Är det något annat ni undrar över? Hör gärna av er.

FÅ HJÄLP DIREKT

Vi ringer dig så fort vi kan.

Ange ditt telefonnummer nedan.