Boka din takbesiktning nu!

Anlita professionella takmontörer

Taket är fastighetens femte fasad och tar dem största påfrestningarna på fastsigheten. Tänk på att anlita professionella takläggare med lång erfarenhet och gedigen utbildning.

Dags för takbyte?

Takbesiktning – ett klokt beslut. Ett tak är en fastighets mest utsatta beståndsdel när det gäller hårda väderförhållanden, så här går det till.

Personuppgifter hos Takvision

Klicka på länken nedan för att veta mer om hur vi hanterar våra kunders personuppgifter.

VAD MER VI KAN VARA BEHJÄLPLIGA MED?

Vill du få garageuppfarten stenlagd eller behöver du mer boyta eller kanske går du och funderar på att få en takkupa monterad på ditt tak?

Ta då kontakt med oss, vi har otroligt duktiga snickare och markpersonal som snabbt kan komma och lämna ett fast pris på just ditt projekt.

Om och tillbyggnad

Har ni planer på att bygga en takkupa eller en tillbyggnad på befintlig fastighet, ta då kontakt med oss och begär in en offert.

Markarbeten

Vår markpersonal kommer hem till dig och ger kostnadsfria råd och tips.

Fasadrenovering

Både väder och vind sliter på husets fasad och när huset har några år på nacken kan det därför bli dags för en fasadrenovering.

Dränering

Dräneringens främsta uppgift är att förhindra fuktskador på huset. Det är dock av yttersta vikt att du inte bortser från detaljer som jordens sammansättning, lutningar, djup och avstånd. Låt vår duktiga markpersonal besikta fastighetens grund och lämna ett fast pris på hela dräneringen.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER

200

ANTAL TAK OMLAGDA 2016

204

ANTAL BESIKTNINGAR 2016

204

OFFERTER LEVERERADE 2016

4

ANTAL DIPLOM VI FÅTT UNDER ÅREN

NYHETER!

Nu kan du gilla oss på Facebook!

 

Om du är en av våra lyckliga kunder så kan du nu ”gilla oss” på Facebook. Psst! Du får gärna gilla oss även om du inte är en av dem lyckliga som har fått sitt tak omlagt av oss på Takvision AB-ännu…

Elektriker på plats!

 

När du behöver hjälp med service och reparationer eller elinstallation-Vår elektriker arbetar över hela Stockholm och kan hjälpa dig med både beräkningar, installationer, service, felsökningar och reparationer.

KUNDUPPDRAG

Utförda takomläggningar presenteras endast i mån av tid, önskas referenser vänligen kontakta oss.

Ännu en takomläggning klar!

300 kvadratmeter i Åkersberga

Med en 100 % nöjd kund, det är så vi jobbar! Takomläggningen tog en och en halv vecka. Vill du veta mer eller vill du att vi kontaktar dig för en takbesiktning, lämna ditt telefonnummer direkt på vår kontaktsida så återkommer vi alltid inom 24 timmar väl mött!

Woody monterat!

160 kvadratmeter i Åkersberga-100 % nöjd kund!

På uppdrag av Åkersberga Bygg och Trä AB

Benders Palema ytbehandlad, komplett nytt takavvattningssystem från Plannja, nytt yttertak, total tid för takomläggningen-8 dagar. Vill du också få hjälp med din takomläggning?

Tveka inte att kontakta.
Väl mött!

Våra samarbetspartners

DELLING SOLUTIONS AB

VÅRA LEVERANTÖRER

Vi använder endast ledande produkter i våra takkonstruktioner

FÅ HJÄLP DIREKT

Vi ringer dig så fort vi kan.

Ange ditt telefonnummer nedan.